Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrev denna i fredes när mitt äldsta barn låg i narkos




Mitt barn

De säger

allt är

som det ska.

 

De säger

det här

kommer gå bra.

 

De säger

så mycket

men jag hör

bara svammel

kroppen lyssnar

inte

och hjärtat

är hos dig.

 

de säger

det är ingen fara

men

du är mitt barn

och

innan jag ser dig

hjälper inte

några ord

de säger.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-05-06 23:21



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Jag känner och förstår din oro..kram
2007-05-07

  Ronny Berk
en osäkerhetens och orons text... jag känner din vånda... den griper in i mina känslor...
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson