Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

De kollade

att allt var

ok

men hur

kan de

säkert veta

de känner ju inte

dig.

 

Oro

fyller min kropp

varje centimeter

skriker

vill spring tillbaks

säga

att jag ångrat mig.

 

oro

att något ska gå snett

fyller varje vrå

av konstiga

och skrämmande

tankar.

 

vill ta dig

i min famn

och säga

att

jag älskar dig.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-05-06 23:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
orons tankar och själens tvetydigheter formar texten; samlas in till löftets förtröstans slutord...
2007-05-07

  Nikolai Jungsin VIP
Ger en lugnande kram vännen..


Känner din oro..
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson