Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttext


Heartache



Her soul will shine within our minds.
Her blood within our souls.

No matter how she lived her life,
the knife has made us whole.

We gather round to share the light
that is bleeding on the floor.

A left behind has drunk our wine
to catch a fleeting ghost.

It\'s been a heartache.
It\'s been a heartache for us all.




Fri vers av Slasan
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-05-07 20:53



Bookmark and Share


  Slasan
Det är en märklig låt kan jag säga! Du kan höra den om du söker efter Slasan på Myspace. Skrev texten som en reaktion på mordet på Anna Lindh.
2012-10-14

  ordterroristen
begravningsstämning när jag uttalar den stilla för mig själv i rummet. Skulle gärna höra den framföras för att få dyka in i dess rytm.
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan