Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna med i fredes


minut för minut

minuterna går

och klockan

verkar stå still

och kroppen känns

rangligare

hela tiden.

 

hjärtat slår i 180

och tankarna är hos dig.

 

att se dig såhär

hjälper inte

att de säger

att du mår bra

för inom mig

snurrar allt

bara runt.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-05-07 21:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tiden står stilla vid rädslans och osäkerhetens tillstånd...
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson