Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanför

Ovanför molnen är himlen alltid blå

\"Det är det för fan inte alls\"
Det är kolsvart, och dystert . . .
Varför leva när man kan dö?

Varför dö när man kan leva?
Varför vara ledsen när man kan vara glad?

Varför ens bry sig när man kan låta bli?


Ovanför molnen är himlen alltid blå . . .

För mig är det rött!
Blött, slött & dött




Fri vers av David Knutsson
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-05-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson