Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
marmelad -smakar inte alltid sött


tråkigheter



ett samvete
tunt som en slöja

hade det inte varit för bra ifall jag trillade av
eller storknade i arsenik

pillade lite extra i den där utsmetade marmeladfläcken på kjolen
min fina ljusrosa kjol som jag fick i present av alla mina vänner

jag ville helst att du skulle ha nämnt den
att den åtminstone fanns där

men hand i hand vandrade vi vidare in i den klarblå himlen
och den klistriga marmeladfläcken smackade mellan våra handflator




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-08 09:03



Bookmark and Share


    Noyle
Fattade inte de två första raderna, men sen kom slutet och då log jag. Superbra skrivet!
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson