Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min stora son för hans bettende i fredes


Så duktig du är

Du förstår så mycket

är så duktig

gör allt rätt

även nu när du är dålig.

 

Är så stolt över dig

mitt kära lilla barn.

 

Du sätter tilliten till mig

litar på mig till fullo

hur ska jag

kunna leva upp

till det

och hur ska jag kunna visa

att jag verkligen förtjänar det

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-05-08 12:33



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Underbart..
Visar din stora kärlek till dina barn..
du skildrar bandet till barnen på ett härligt sätt.
2007-05-08

  Havsjungfrun
=)..så kärleksfullt..tror säkert du kan leva upp till det
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson