Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en klump i hjärtat

att se dig lida

försöka lugna dig

när du har ont

gör så ont i mig.

 

en klump i hjärtat

och en lång väg

att gå.

 

ser inte lösningen

men måste

du behöver mig

och innan

jag ser

att det hjälper

stannar klumpen

kvar.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-05-08 16:25



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Så vackert...
att vara där hjälper ibland med..
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson