Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

puzzelbitar

En puzzelbit

för varje minne

en för varje stund

av glädje

och tomma platser

för varje sorgsen stund.

 

hjärtat var fyllt

av tomrum

men så kom du

och bit för bit

börjar komma tillbaks

och snart är puzzlet

återställt igen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-05-08 16:37



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Vackert..
Man känner hoppet och glädjen komma tillbaka
Kram
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson