Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt Sveriges Alla Regler


Kommer vi se men inte röra.
Springer alla bort från kanten.
Försvinner känslorna i massan.
Tappar alla modet som vann dem.
Berättar tystnaden våra ord.
Fylls vi av tvivel istället för hopp.
Är folket en i mängden.
Kommer tankarna före orden.

Bara för att det ska vara så kommer rätt före mod.
Frågan blir svar när landet talar:
”Varför” blir ”därför att.”




Fri vers av Samuel VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-05-08 16:42



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
... och jag är inte svensk:)
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP