Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen slår in

sen barnsben

har jag haft

en dröm

och nu håller den på

att slå in.

 

hjärtat slår fort

tankarna svävar på moln

och tårar rinner

ner

för min kind.

 

drömmen slår in

och ljuset

i horisonten

närmar sig

vem vet

din kanske

gör det imorgon

för du ska

aldrig ge upp

allt kan hända

bara man tror på det.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-05-08 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson