Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs att...

 

 

Man tänker med hjärtat

känner med lungorna

 

Jag andas dig




Övriga genrer av Yster
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:04



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Vackert!

Skrev en gång
"under stjärnorna andas jag dig"

Så kan vara att ligga vaken och tänka på någon man älskar...

Det är fantastiskt att andas någon, fortsätt med det!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster