Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte vara en stabil grund för någon om du inte är stabil själv.




Bryta sig loss

Varför ska jag
andas för någon annan?
vill andas för mig.


Jag kan inte leva ensam
men kan inte ge mig till någon annan.
Mitt liv har ägnats till en enda sak
att finnas för andra

Jag vet inte längre hur man gör för att finnas för sig själv.






Fri vers av Yster
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 23:16



Bookmark and Share


    kivu
Så sant. Och vackert. Möt texten med var du står idag, fortsätt tanken?
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster