Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med regnet smattrade över pendeltågets fönster känns saknad som värst..




Abstinens

Två på samma väntplats stå.
Bådas viljor är tillsammans
men trots det står kropparna
Trånar i varsin ände av perrongen..




Fri vers av Yster
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 22:50



Bookmark and Share


  peter markurth
bra, gillar den
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster