Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän som har det svårt.

I början om Gud, men med ord man inte fastnar på.




Let me take

Let me take all you've done wrong
throw it away where it belong
Let me take your broken past
Make it heal, make it last

I'll be there it's alright
I will listen in the night

Always be there, always friends
Happy story never ends



No, that's a lie, this might sound odd
Just remember little friend
I'm not an angel, nor a god
I might not be there 'til the end

But be happy for today
for tomorrow and yesterday




Fri vers av Yster
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-10-17 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster