Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget


Jag kan vara allt
Du vill att jag ska vara
Allt förutom mig


Behöver växa
Längtar efter någon som
Sliter sönder mig


Den vita flickans
Svarta sidor tränger fram
Saknar gråzon

Längtar efter att
Våga låta sig falla
Drömma och leva

Att få skada hårt
slita upp en hals, riva
sönder en rygg

Sluta följa regler,
sluta ha kontroll, bara låta sig följa med, släppa alla premisser, göra vad fan man vill, fyllas av känslor. Ren oresonlig ilska INTE VARA SÅ JÄVLA SMART HELA TIDEN!


Rädd råtta springer
Kurar bakom naiv mask
Hatar världen


...snälla kan jag bara inte få en dag utan konsekvenser?




Fri vers av Yster
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster