Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår fick jag en kram. En riktig en, en sån som känns.

 




En riktig kram


En kram som känns ner i själen
Elektriska stötar i luften
Endorfiner i extas

Klamrar mig fast
Som om livet vore mig kärt
Suger in känslan
Låt det aldrig ta slut
Vår resa i en evighet
Alldeles för kort

Släpp mig inte främling
Låt oss aldrig mer ses igen.

Bara bevara extasen
Stoppa i en burk
Låt den rädda fler nätter
Så som du
Räddade mig




Fri vers av Yster
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-12 13:39



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket fint!

Jag längtar så efter en sådan kram.

Du beskriver känslorna mycket levande!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster