Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastsurrad i marken

Vad är kärlek säg min vän?

För jag vet inte än

Med trasigt hjärta

brustna skor

vandrar jag vägen

mot friheten.

 

Fastnar i tvåsamheten.




Fri vers av Yster
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster