Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör det så bra

Jag kan se igenom dig, även fast jag saknar ögon
Jag kan slita mig själv i stycken, men jag saknar muskler
Jag kan skrika av smärta, men ändå skratta
Jag kan göra allt jag vill . . .

Jag kan slå mig fri, utan att känna frihet
Jag kan dansa, men ändå stå still
Jag kan ge dig min själ, utan att det betyder något
Jag kan göra vad jag vill . . .

Jag kan hata, utan att vara hatad
Jag kan känna på dig, utan att vara dig nära
Jag kan gråta, även fast du inte ser mina tårar
Jag kan göra allt jag vill . . . Och jag gör det så bra




Fri vers av David Knutsson
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-05-08 22:11



Bookmark and Share


    Patetpoet
David, det här är fantastiskt.
Fast jag tycker bättre om dikterna när du rimmar, som du vet.
För det är det du är bäst på!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson