Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för att du finns


ett paradis



med dig i själen
kan jag tända stjärnor i mina ögon igen
ligga ner i gruset
hoppas på att de lyser upp
den djupaste ångest
i den mörkaste natt


med dig i livet
kan jag le med mening
dela ut överloppslyckan
hoppas på att sorgen tar emot mina skrattgropar
och ser världen som lockande igen


med dig som ärlighet
kan jag skrika ut sanningen
rusa hysterisk med gråten som tyngd över svagheten
tills allt upphör
lugnet tar över och intet låter mig vila
medan du vakar trygghet över mig


med dig som min
kan jag vara mig själv för livet
ta varje steg med mening och stråla mot himmelen
hoppas på framtid med drömmar
dela tårar med regnbågen som ett tak över universum


kan vi fortsätta leva vårt liv tillsammans
utan att nånsin vända blad?




Fri vers av grapefrukt
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-08 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grapefrukt
grapefrukt