Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuft och känsla

 

Ostörda tankar
är något ytterst sällsynt
känslorna tar vid

 




Fri vers av Anna H
Läst 539 gånger
Publicerad 2007-05-09 12:37



Bookmark and Share


  enkel
... så sant, så sant ...
2007-06-02

  Per Rydberg
Ett klokord som är både vackert och tänkvärt!
2007-05-09

  Rachel Roth
så är det verkligen oftast
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H