Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Droppar

Morgondagens dagg lägger sig som små pärlor på bladen

Dagens regn lägger sig som ett hölje över gräset

Ger liv åt allt som varit dött

Ger liv allt som vlll leva

Ger fukt åt allt som varit torrt

 Ger växterna kraft åter igen

Solen tittar fram bakom molnet

Stålarna kysser sakta daggen

En lätt dimma ligger över ängen

Vattendropparna drippar från bladets kant

Droppar ner på ett tomt snäckskal

Skalet som en gång tillhört en snigel

Men snigels liv går ej att ge tillbaka

 

 




Övriga genrer av Maria Malmgren
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-09 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jaa, skön, helt klart
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren