Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tar dig överallt







Inatt faller årets första snö, och våldtar den bara markens oskuld

Snart ska den smälta och försvinna, som om den aldrig funnits

Vi kommer aldrig glömma den där första gången

Snön faller nog i morgon också, och dagen efter det


Ta skydd




Fri vers av Elisabeth Olsson
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-05-09 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Olsson