Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har märkt en sak mörkret faller fel en dag kommer allt att ta slut


farväl oktobervind

en dag
kommer oktobervindens frasiga barn
sluta studsa i sina brandfärgade kläder

en dag
när höstsolens törnekrona har mjuka taggar
kommer vindens beröring inte längre kännas

en dag
kommer stjärnorna
sluta surra likt
ängsmålade sländor
i den svarta svarta oändligheten

jag känner det

mörkret faller fel





Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 00:29



Bookmark and Share


  Varga
jättebra!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar