Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forsättning på dikten kära mor och Höst dikten till min mor.


Fyra år av saknaden efter dig

Saknaden efter dig är
ännu väldigt svår tänker
ständigt på dig känns
som jag inte ricktigt
kan klara mig ännu
utan dig

Vet att min kära far
känner det som jag
han nämner ditt namn
varje dag precis som
jag gör

Men vi vet att du sover
tryckt under dina vild blommor
och björkar som skyddar dig
från allt ont som du nu slipper
genomlida innan led du väldigt
mycket

Vi älskar dig det kommer
vi alltid göra sov nu gott
så ses vi snart igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-05-10 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin