Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för ett tag sen


Du sårade mig för sista gången

Du skriker

är ofta påväg att lyfta handen

blivit mer våldsam

du lägger allt på hög

sen på kvällen tar du ut all ilska

på mig.

 

Du har sårat mig så många gånger

men jag vet att den du sårat mest

är dig själv

för att din ilska

hjälper dig till ett liv ensam.

 

Vet inte hur jag kan hjälpa

för att det är mitt liv du själper

och snart är det stopp

och jag säger hej då




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 14:30



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ja.. det finns gränser för vad man ska tåla..

Känner ilskan och viljan att få slut på eländet..
2007-05-11

  Ronny Berk
en verklighetsbeskrivning som gör ont att läsa... blir berörd...
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson