Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna förra året


livets svårigheter

livet är en kamp

den starka vinner.

 

när vägen börja vika

ta kraft från det inre

och finn ett sätt

att åter få den hel.

 

målet med livet

är att lära

av det goda

så väl som det onda

och lära av det

och göra det bra igen.

 

När man faller

ska man finna styrka

och resa sig igen

livet är svårt

men du kan göra det bra

om du är dig själv.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-05-10 14:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att lära av det goda... en kunskap för livet
2007-05-10

  lodjuret/seglare VIP
jag hoppar gärna
genom ringar av eld
om det är du
som tänder dem för mig

jag tvagar gärna dina fötter
för att du skall kunna
gå ren
in i nästa helvete
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson