Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för ett par år sen


livet är aldrig enkelt

Allt går på rätt väg

inget kan gå fel.

Solen skiner

och det är vår.

Nu kan solen

värma kylan

i det inre

och livet fylla

tomrummen med fina minnen.

Livet är aldrig enkelt

men dina beslut

kan avgöra

om framtiden finns

eller förblir ett minne.

För tiden ändras

livet ändras

och det handlar om

att fatta rätt beslut

innan tiden runnit ut.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 14:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
framtiden finns men förvandlas omsider till historia; därför formas den just nu...
2007-05-10

  Nikolai Jungsin VIP
Ja.. finns det tid
finns det hopp
finns det vilja..
Då finns du..

så rätt..
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson