Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna i tonåren


Hur skapas en människa så

Han är ond

genom ben och märg

själen är svart.

 

han skadar

psykiskt som fysiskt

vill alla levande väsen illa.

 

Hånar ett barn

slår djuren

förstör för de

som söker värme.

 

Hur kan en människa skapas så

borde inte ens se normal ut

glad när andra gråter

borde inte

kunna skaffa barn

eller hitta kärleken

men tillfällena gavs

människor tyckte synd

om honom

det onda vinner igen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-05-11 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson