Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddagspromenad

 

Vi gick inte långt
ändå var det ett helt liv
bara du och jag

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-11 08:21



Bookmark and Share


    Idun 1
Tycker mycket om denna eftermiddagspromenad,
får mig att tänka att tid inte finns bara varandet
i nuet.
2007-05-16

  Per Rydberg
Härligt kort och tydligt talande! Tack för en enkel sanning!
2007-05-11

    jahapp
ÅÅÅÅÅ SÅ BRA!
Den här gillade jag himla mycket!!
2007-05-11

  Shininkagemusha
Riktigt smooth. Få ord som säger nästan hur mycket som helst.
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H