Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den för ett par år sen


Det förflutna kommer tillbaka

historien upprepas

andra människor

men ändå samma händelse,

som en ond cirkel.

 

Det förluutna jagar

kommer tillbaks

historien återupprepas

återigen.

 

Rädslan

trycket

frågorna

finns det aldrig något slut

nu är det förflutna åter här

men värre

pennan visar mig vägen till frid.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-05-10 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson