Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skådespel

 

Vi tilldelas roller
i livets skådespel

Vissa uppvisar
en strålande prestation

Andra behöver aldrig
prestera alls

Men vi vet alla

att när ridån faller
är livet förbi

 




Fri vers av Anna H
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-05-10 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H