Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill föralltid ha våra minnen som brukar blandas med lite kärlek och porr




Där satt vi
och pratade om
kärlek
det gör vi för det
mesta och det är
mysigt


Du vet, för nu gör det
inte lika ont längre
Din pojkvän
Min pojkvän

Vi är,
lyckliga


Fast idag pratade vi
mer om ordet kärlek
Kär-lek


Vi kom överens om att
det finns två olika
sidor av
kärleken
men som tillsammans bildar
något så otroligt
vackert



Det finns den mysiga, den helt
underbara havlan som
inte ens går att
beskriva med
ord


Den första halvan;
Kär


Och så
finns det den andra
halvan såklart
den som för det
mesta är helt
annorlunda hela tiden
eller den kommer och går lite
som den vill
kanske

Ja, jag kallade det ju
kåthet, fast det låter kanske
lite perverst men
sån är ju jag och det vet du


Den andra halvan,
Lek




Men båda delarna
behövs liksom för att
allt med kärlek ska
fungera
det behövs lite olika
ingredienser men
när allt är klart får man
den underbaraste
bakelse som
någonsin har funnits


Och ja, den ser
annorlunda ut varje
gång men det är
ju bara bra att
det finns
flera saker som
smakar gott






Kära poetsyster
- Jag vill alltid minnas,
vill du ?







Fri vers av KallaMigVacker
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-05-10 16:25



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Jag vill alltid minnas. Äntligen kunde du skriva och det blev så bra. Älskar dig!
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker