Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man försöker bara överleva.



Jobb är för traktorer,
men vi överlever,
svettas med tårar,

professorer som elever,
drunknar i tankar,
svimmar av feber,

i dimma man simmar,
krokodiler dom som lever,
förverkliga sina drömmar,

med feta löner,
fina jobb och lägenheter,
skurkar når framgångar,

på vår bekostnad
bakom stängda dörrar,
under yta ingen hör oss snacka,

då måste man skrika,
medan man försöker bara överleva




Fri vers av zino
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino