Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minne från barndommen


Paniken återvände

Han sa

vill prata ensam

med dig,

då börja allt snurra

bilder dök upp i mitt huvud.

 

paniken bröt ut

blev helt handfallen

orden kom

men hjärtat skrek.

 

Trodde det var

glömt och förgånget

men paniken återvände

känslan som fyllde mig var outhärdlig.

 

Skräcken var där

klumpen i halsen

likaså

och så svårt

att andas.

 

Ville bara bort

ville bara fly

totalt borta

visste knappt vad

som hände

eller skulle hända

eller vad jag sa.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-05-11 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson