Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tonåren


Vill må bra nu

fattar ingenting

varför måste det åter

bli såhär.

 

Innan brydde jag mig ingenting

då tyckte jag det var skitsamma

ibland hade jag dödslängtan

då hade det inte spelat nån roll.

 

Nä det måste komma nu

när jag äntligen fått ett liv

när jag äntligen funnit min mening.

 

Nu vill jag må bra

då blir det bara värre igen

nu har jag ju äntligen funnit början

på ett liv.

 

frågorna ökar i huvudet

vill det aldrig slut

kan jag aldrig få må bra.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 128 gånger
Publicerad 2007-05-11 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson