Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barndomsminne


utan dem

De sårar

trycker ner en

i botten.

 

orkar inte

vill inte

mer.

 

bättre utan dem

utan någon

ingen sårar

ingen kränker

ingen dumpar skiten

på ens axlar

man får änligen

ett värde åter.

 

känslorna finns

men de gör ont

och sker ingen förändring

blir de min död.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 648 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-11 10:56



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ja inget barn skulle behöva känna så här..och ändå känner många så här än idag..
Känner förtvivlan i orden..
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson