Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spännande, mycket att ordna med. Äntligen ett ställe att kunna åka till och bara vara. Nu ska vi planera hur vi ska ha det där i stugan. Det känns precis som om jag är nygift. Va kul detta ska bli.


Oj, nu har jag blivit med ....

Ända sedan åttiotalet har jag drömt om en liten stuga.
Tänk att få sticka iväg ifrån min lägenhet sommartid.

Nu äntligen blir drömmen sann, jag är sextio år men har tänkt
att fortsätta leva här och nu.

Min särbo tycker som jag att nu har vi detta som ett gemensamt projekt.
Vi älskar båda att påta i jorden, att fixa olika saker.

Vedspis i köket, öppenspis i stora rummet, el och kylskåp finns.
båten fick vi på köpet trots att vi har en.
Nära till sjön där vi kan ro drag på sommarkvällarna eller meta abborre.


Ser framför mig blommor i massor, petunior, tagetes, lobelia, riddarsporre, löjtnatshjärtan. Lådor , hängamplar, krogar och blomlavar.
Det finns redan några bärbuskar där och ett litet trädgårdsland om än
övervuxet för tillfället.

Vi drömmer om färskpotatis till surströmmingen i augusti, rädisor, sallad, dill och persilja.

Allt kommer vi inte att hinna denna sommar, men tänk att veta när vintern
här i Norrland tjuter i knutarna att när det börjar bli april/maj har vi denna lilla oas.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 21:53



Bookmark and Share


  prinscess VIP
det låter härligt
att bara vara i friheten
2007-05-11

  Ensamma mamman
Åh vad härligt!!! =)

Låter som en underbar dröm slagit in! Hoppas det blir en skön lång sommar...

/ Ida
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP