Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte hur jag kom fram till detta men ibland har jag sånna här knasiga tankar..


Varför är livet så komplicerat?

Varför leva när man någon gång kommer dö

Varför dö om man inte får leva för evigt

Kan man inte få bestämma själv hur länge man ska leva

Då kommer inget att klaga över livet

Man behöver inte oroa sig över morrondagen

Livet kommer då aldrig att bli för långt eller för kort..




Fri vers av Nattens barn
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-05-11 22:36



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Du kommer visst leva för alltid.. Människan är en sån unik skapelse så vi kommer inte bara försvinna och sova när vi dör.. Vi kommer fortsätta men jag tror bättre.. ´Mitt liv har varit hemskt och hur världen ser ut idag är tragiskt så jag ser detta som helvetet och att himlen kommer efter.. Förr följde jag Jesus och då visste jag säkert att jag kommer till honom sen.. Jag gled ifrån det livet och valde en annan väg.. Men jag tappar aldrig min tro på att det blir bättre sen!:) Kämpa på vännen.. Så ses vi kanske en dag och lever ett liv som slår allt! Kram på dig!
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn