Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammande vågor

Klädde upp mig så att du kunde spotta mig i ansiktet.
Målade mina naglar så att jag kunde försvinna in i mystiken
Stängde dörrarna öppnade böckerna, suddade ut spåren
Fyllde min ballong med nikotinhaltigt rök, dök ner i döda havet
Läste Kerouac förvirrade mig på vägen: Vägkorset
Följer dina röda läppars avtryck, ylar och tuggar fragment
I dina svarta timmarna
Hostar en våg bränsle, kickstartar en ny morgon
Brinner som ljusen nerstuckna i flaskorna
Blå stearin som sakta rinner till det ända verkliga vi vet




Fri vers av Neal
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-05-11 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal