Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig

Självmant söker jag
min ensamhet.
Känner trygghet i att sörja.
Min sorg har jag kontroll
över.
Min ensamhet känner jag.
Mina toma rum
talar till mig.
I min säng
har jag en egen sida.
Min lilla livmoder
att kura i.
Känna närhet av mig.




Fri vers av alikavalika
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-08 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika