Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet

Säg inget
för jag hatar det jag gör.
Precis som en liten bit
bara dör.
Men fortsätt!
Sluta inte nu.
För den enda som får döda
det är du.






Fri vers av alikavalika
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-08 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika