Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
också till min son när han var liten


som ett mirakel

Allt blev fel

men med dig

vände allt.

 

Ingen ork

och så ont

ville bara ge upp

men plötsligt

var allt över

och där var du.

 

Som ett mirakel

kom du

lyste upp

fick allt att tyna bort

och ljuset att lysa i rummet.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-12 19:03



Bookmark and Share


  devilsangel
Välbekant känsla! Ja, dom gör underverk...
Härlig text om de starka känslor som bara ett barn kan väcka..
2007-05-12

  Ronny Berk
vändpunkter till lys och glädje... omvårdnadens styrkors väl...
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson