Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några ord


jag är mig själv när jag är med dig




du gör mig glad
du gör mig generad




när jag är med dig är jag mig själv

jag behöver inte låtsas














men ibland utan att du vet om det

sårar du mig




Övriga genrer av Detvaraldrigjag
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-12 20:03



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härlig känsla du får fram med dina ord, bravo!
2007-08-15

    Kissemiss
jag känner igen mig!
du förmedlar dina kännslor bra!
fiiiint =D
2007-06-29

  devilsangel
När man är med någon som betyder så mycket, då blir man sårbar...Helt naturligt! Väldigt bra beskrivet, fin text...
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag