Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag på fyrishov tillsammans med skolan och vi har fått tagit kandiaten eller nåt men jag tycker att flytgrejjen var härligast! (:


Endast vakuum existerar i mitt huvud..



- Ni kan börja flyta nu!
- ett,två,tre börja flyta!

Flytandes på badhusets varma klor vatten
Jag hör lärarens uppmuntrade ord
men jag orkar inte att höra på.

- Okej bara två minuter kvar!

Det tar ett tag innan man riktigt slappnar av
och börjar höra ljud man inte kan höra i verkligheten.

Alla problem släpper
och jag glömmer bort vem jag är och vart jag är
jag existerar bara som människa,inget annat

I min hjärna finns bara vakuum
Mina andetag ekar och mina hjärtslag hörs så tydligt
under vattnet..

Någon ropar men jag väljer att filtrera bort orden

- Alice,Hallå??
- Har du somnat,vi har flytit klart nu!

- men kom upp ur vattnet!

Jag släpper ovisshetens trygga tillvaro
och jag blir åter mig själv igen...







Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-29 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag