Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Buss poesi ;P Idag när jag satt på bussen till skolan så står just de här människorna framför mig och jag på nått vis såg dem precis som de var utan smik eller tunga väskor,att de var precis som jag by the way heter det ett emo eller en emo??


Inget gemensamt men så jävla lika

Längs bak i bussen sitter jag

Genom betraktarens ögon ser jag

tre flickor

en fjortis
en tönt
ett emo

till utsidan så olika

en med onaturligt blont hår
en med ovanligt tung väska
en med nitskärp

det är det jag ser
det jag tänker om dem
de har inget gemensamt

men egentligen

är
de

lika

lika jävla ensamma och rädda

ben
hud
muskler
blod

de är bara människor

men deras utseende separerar dem

du och jag
vi bedömer dem för hur de ser ut

tänk om!

de är precis som oss





människor





Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 18:14



Bookmark and Share


  Nasrin
Du ser på människor med respekt .Det är uppskattnade . mycket högt IQ, EQ, Och SQ finns i dig.Lycka till!!!
2008-03-04

  Daniel_78 VIP
en emotionell människa.

det är lätt att att bara se.

så e re.
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
\"Don\' t judge a book just by the cover\" (Sex Pistols)
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag