Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
From lust to dust and from lashes to ashes.


Det är försent nu


Jag väntade på dig

Jag har gjort det hela livet

Du kom aldrig tillbaka
Jag saknar dig så in i helvette
Och jag tänker på dig hela tiden

men bara så du vet


Så är det försent nu

Mitt minne av dig håller redan på att blekna




det är försent




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag