Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag hade en tidsmaskin skulle jag åka tillbaka till tvåan eller sexan då det bara var du och jag - men tyvärr finns det ingen tidsmaskin,Bajs!


Gråt över spilld vänskap


Du och Jag
Vi skulle alltid vara vi

men

Vi bara gled isär
Eller växte ifrån varandra kanske det heter
Jag vet inte hur det gick till
det bara smög sig på

fan,

Om man bara kunde vrida tillbaka tiden
så skulle allt bli bra

Jag orkar inte se på när du skrattar

så som vi alltid gjorde

Så fucking många minnen tillsammans
Så mycket som gått i spillro

men nu är du bara en förlorad vän




Jag önskar att allts skulle vara som förut.
´
- Det kommer aldrig att hända,jag vet




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-07 19:05



Bookmark and Share


  devilsangel
Förlorad vänskap smärtar djupt...man försöker hitta någon annan men den speciella kan ingen ersätta...
2008-03-07

  skrattretande
synd att allt är så komplicerat, jag känner igen mig
det är inte kul, vill inte ...
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag