Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndag

Regnets svalka och vatten
ger syrenens doft vingar
att som en pärla stiga och nå himlen
för att vinka adjö till Re-Atum
när han färdas mot Osiris




Fri vers av Flisa
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-05-12 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisa