Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårars vara eller icke vara!


Jag gråter aldrig men du gråter alltid

Jag gråter aldrig sa du!

Jag trodde inte mina öron, du gråter visst ibland det måste du sa jag.
Nej hävdade du bestämt, däremot är du en riktig gråterska.

Det visar att jag har kontakt med mina känslor tycker jag.
Dessa små tårar mest innehållande salt förlöser själen och
får mig att ta nya tag.

Det är inte starkt att inte gråta bara för att du är man,
du kan få en massa kroppsliga symtom.
Ont i huvudet, värk i kroppen, ont i magen mm.

Sätt i en DVD-snyftare sa du, så jag kan börja gråta.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-05-13 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP